Forum Srpska Vretena |  Srpski forum na srpskom jeziku

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Autor Tema: SRODNE DUŠE ... !!  (Pročitano 2026 puta)

admin

  • ADMINISTRATOR
  • најстарији члан
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 2381
SRODNE DUŠE ... !!
« Odgovor #1 poslato: 06-07-2010, 00:03:31 »

Srodne duše su sve duše, koje nas sa dubokom ljubavlju prate kroz živote, uče nas i uče kroz nas.
Na našem putu kroz inkarnacije, uvek srećemo iste duše koje kroz nas uče ili mi učimo od njih. Taj proces je uvijek obostran. Te duše imaju uvek određenu karmu s nama i moramo u svakom sledećem životu vratiti jedni drugome "dugove". Srodne duše su svi članovi naše šire i uže porodice, svi naši prijatelji i poznanici, naše poslovne kolege, komšije, osobe koje idu s nama u školu, čcitelji, i sve ostale osobe ... koje nam pomažu u ovom životu za naš daljnji razvoj kako u pozitivnom tako i u negativnom smislu. Osobe koje nam najviše "zla" nanose -  nam u stvari najviše pomažu u našem duhovnom razvoju, zato jer rade to iz čiste ljubavi prema nama (znam da je to teško shvatiti, ali jedino tako možemo doći do bezuslovne ljubavi)
Kad ljudi kažu :  >SRODNA DUŠA < !,,... pretežno misle na osobu koja ispunjava naše srce i koja nas voli i želi podeliti sve trenutke svoga života s nama. Osoba koja nam daje ljubav i harmoniju, romantiku... Ali ta osoba nije srodna duša nego …... naša određena srodna dusa !!
Ta srodna duša je muški ili ženski deo nas. Radi se o ženskom ili muškom aspektu našeg višeg bića, naše više svesnosti. Svaka osoba, bilo muško ili žensko, ima u sebi mušku i žensku stranu. Desna strana je takozvana ženska ili jing, a leva strana je takozvana muška ili jang.
Srodne duše se prepoznaju po boji, mirisu, zvuku, melodiji i …... vuku jedan prema drugome. Srodne duše su uvek ista bića! One imaju isti zvuk, miris, i iste energije čak i ako izgledaju potpuno drukčije ili ako se jedna duša inkarnirala, a druga ne. Tu energiju naše srodne duše osećamo u srcu, jer se tu ta frekvencija u svakom slučaju oseća i mi znamo da postoji naše sjedinjenje. Slično se dešava ako se srodne duše sretnu. Onda se prisetimo večne ljubavi izmedu nas. Pravi uzrok " ljubav na prvi pogled " je prepoznavanje voljene osobe u srcu. Kod prepoznavanja srodne duše je osećaj tako lep, magijski, Božanski i mi mislimo da postoji ….... samo jedna srodna duša.
Ali nije uvek tako da, svoju srodnu dušu odmah prepoznamo. Ponekad se desi da sretnemo srodnu dušu i tek posle shvatimo da je ta duša bila kod nas -  a mi je nismo prepoznali. Za prepoznavanje srodne duše ...potrebno je imati određeni duhovni nivo !!
U svakom slucaju, radi se o ljubavi. Jer postoje mnoge duše koje se vole, s kojima smo mi bili povezani u mnogim ulogama ( majka-dete, prijatelji, unuk/a... deda-baka...) i s kojima smo odigrali razne uloge života, a pri tom -  jedni drugima pomogli u našem duhovnom razvoju.
Isto tako, može se desiti da u ovom životu ne sretnete svoju srodnu dušu, ali nemojte zbog toga biti tužni jer je svet povezan sa svojom srodnom dušom ...na duhovnom nivou i niko nas ne može odvojiti.
                                              
                          
                   >>>> DVE SRODNE DUŠE SU POVEZANE VEČNO  <<<<
                      
* * *


« Poslednja izmena: 06-07-2010, 00:05:12 od strane admin »
Sačuvana