Forum Srpska Vretena |  Srpski forum na srpskom jeziku

Molim vas da se prijavite ili se registrujete.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga  

Vesti:

Autor Tema: Samostalno online učenje engleskog jezika  (Pročitano 15400 puta)

Vermines

  • ADMINISTRATOR
  • старији члан
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Van mreže Van mreže
  • Poruke: 272
  • web marketing consultant
    • ADSteam
Samostalno online učenje engleskog jezika
« Odgovor #1 poslato: 31-03-2013, 23:19:00 »

English-Online - učenje engleskog jezika uz video/audio snimke i tekstualne materijale, koje prezentuju izvorni govornici. U procesu učenja se koristi metodologija pogodna za osvajanje novih reči i izraza.

Ovaj sajt je napravljen za ljude koji žele brzo da poboljšaju percepciju engleskog jezika i povećaju vokabular.

English-Online je baziran na 5 efikasnih principa učenja jezika: motivacija za učenje; percepcija govora; imitiranje izvornih govornika; redovnost; optimalni intenzitet.

Uz gledanje i slušanje zanimljivog sadržaja, i samim tim lakšim pamćenjem reči, korisnik u najkraćem roku povećava svoj vokabular i percepciju engleskog jezika.Nakon jednostavne registracije dobićete ljubimca - delfina, i zajedno sa njim zaronićete u okean engleskog jezika. Na početku korišćenja, delfin će Vam objasniti svaki deo sajta.

Na sajtu ćete naći spotove, filmove, pesme, audio knjige, prezentacije, edukativni materijal — sve na engleskom jeziku.

Sadržaj lako možete filtrirati i sortirati. Svaki korisnik može dodati svoj sadržaj u Okean — najveću zbirku materijala na engleskom jeziku. Prilikom čitanja teksta, jedan klik na nepoznatu reč je dovoljan da je prevedete i taj prevod ćete naći sa desne strane - u kontekstnom rečniku.Nove reči se dodaju u personalni rečnik zajedno sa kontekstom u kom ste pronašli tu reč. Za pamćenje reči postoje 3 nivoa jezičkih vežbi. Reči koje ste savladali na jednom nivou prelaze na drugi. Nakon sva tri nivoa, Vi ste sigurno zapamtili ovu reč i ona se dodaje u osvojene reči. Na ovaj način vokabular raste brzo i efikasno!
Zbog lakše orijentacije na sajtu, stranicama koje ste savladali možete dodeliti status «osvojena». Ovo omogućava lakše pronalaženje mesta gde ste stali sa učenjem, ponovljanje osvojenog ili traženje novog sadržaja.Učenje engleskog jezika može biti zanimljivo!
Pozivamo Vas da se lično uverite — English-Online
Iskažite svoje utiske, ideje i želje!

Zaronite u Okean engleskog jezika zajedno sa English-Online!
Sačuvana